CV installaties

 

 

Nietsvermoedend staat U  's morgens op en zet de thermostaat op de dagtemperatuur. Er gebeurt niets, dat is vervelend. U stapt onder de douche... ook koud... dat is met recht een koude douche!

Wij gaan er altijd maar vanzelfsprekend van uit dat alles het gewoon doet. Maar ook een CV installatie of andere warmwatervoorziening heeft onderhoud nodig. Het is van belang dat deze voorzieningen die wij elke dag nodig hebben, tijdig worden nagezien en onderhouden.

S.I.T. kan U ook hierbij behulpzaam zijn. Een goed onderhouden CV installatie zorgt er tevens voor dat U gasgebruik laag blijft.

Ook voor een nieuwe installatie kunt U bij ons terecht.

S.I.T. is leverancier van de bekende merken CV ketels en geeft U advies welke ketel het beste bij U past. Daarnaast leveren wij natuurlijk ook radiatoren.

Op het gebied van radiatoren is er de laatste jaren een enorme ontwikkeling geweest. Waar er vroeger alleen maar van die (veelal lelijke) kolomradiatoren waren, is er tegenwoordig een grote verscheidenheid aan design radiatoren leverbaar. Of U nu een klassiek interieur heeft of superstrak, er is altijd een passend model te vinden.

Meer weten? Bel ons voor een afspraak en wij maken voor U graag een voorstel.

> home<